MuğlaSon DakikaSpor

Özel Nursel Özdemir’den Coşkulu Kutlama

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde faaliyet gösteren Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü coşkuyla kutladı. Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fethiye ve Seydikemer şubelerinde tüm gün değişik aktivitelerle  engelli bireyleri eğlendiren ve onlara hoşça güzel vakit geçirmeyi sağlayan Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, bu anlamlı günde engelli bireyleri topluma kazandırmak ve engellilerin farkındalığını arttırmak için kolları sıvadı.

Nursel Özdemir kurumları adına açıklama yapan Salih Dündar; “Engelli bireylerin toplumsallaşmasını ve diğer insanlar tarafından fark edilmesini istiyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bunu her sene yapıyoruz. Bu sene de diğer yıllarda ki gibi hareketli geçti. Dünya Engelliler Günü aktivitelerimize 2 Aralık’ ta Fethiye Belediyesi Engelsiz İletişim Masasının organize ettiği program ile başladık. Çocuklarımızın atık maddelerden tasarladığı kıyafetlerle sahne aldık. Böyle farklı tasarımların olduğu bir gösteri ile engelli çocuklarımız bol alkış aldı. Sahne gösterisinin ardından Fethiye Kaymakamımız Ekrem Çalık’a ziyarette bulunduk. Bizi makamında ağırladığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde bizleri ağırlamakla onurlandırdı. Yine aynı gün protokole karşı Futsal maçı düzenlendi. Fethiye Rehabilitasyon Merkezi ve kurum öğrencilerimiz protokolü 10- 7 mağlup ettiler. Programın 2. Gününe yürüyüşü ile başladık. Tüm kurum personellerimiz ve öğrencilerimiz ile Fethiye Sahil bandında yürüdük. Fethiye Halkının engellilerin esini duymasını isteğimiz için oradaydık. Yürüyüşümüze katılan öğrencilerimize Galatasaray Taraftarlar Derneği Emre Can Arıkan başkanlığında okulumuzda Galatasaray tişörtleri dağıtıldı. Öğrencilerimizin bu anlamlı günde hatırlanmaları ve hediyeler almaları onları oldukça mutlu etti. Bir kez daha Fethiye Galatasaray Taraftarlar Dernek Başkanı Emre Can Arıkan ve dernek üyelerine teşekkür ediyoruz. Tüm etkinlik boyunca yanımızda olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölüm öğrencilerine ve onlara öncülük eden Sibel Coşkun hocamıza da teşekkür ederiz. Okulda yaptığımız 3 Aralık Engelli şenliklerinde boyalı el baskısı, yüz boyama, halat çekme, futbol, taş boyama, psikomotor parkurlar ile engelli öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Çocuklarımız bu oyunları oynarken bizlere eşlik eden müzisyen Erol Özkul ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. Seydikemer Nursel Özdemir kurumumuzu bu anlamlı günde yalnız bırakmayan CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve Türk Eğitim Sen Seydikemer İlçe temsilcisi Ali Zorlu’ya da ayrıca teşekkür ederiz. Yine ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Özel Fethiye Ortaokulu öğrencileri ve müdürü Ayser Yılmaz’a da çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber Merkezi

56e5c9cf-6b11-4c7d-986f-7a8ab965535d_640x426 801fc95a-1904-4bb1-b767-a6ea9cff3b7f_640x426 cbeee745-34b2-4bf5-9400-293f13acdc43_640x426 fb0909ea-e897-4517-ac38-406a3a90369f_640x362

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.